Kveite med kaperssalsa og ertepure

Dette er en fantastisk mektig og god rett som ikke tar lang tid, men som oser gourmet. Det beste er at du kun trenger 4 ingredienser. Anbefales!

Tid: 30 minutter

For 2 personer:

2 kveitefileeter á 250 gram

En pose frosne erter (500 gram)

180 gr bacon

1 boks kapers

Begynn med salsaen. Hakk og baconet og stek i panne til den er godt stekt. Hell av mesteparten av eddiken kapersen og hell kapersen og resten av eddiken i panna. La det steke på medium varme i noen minutter før du tar panna av plata.

Salte og pepre kveiten og stek den i en medium varm panne i litt olje og noen spiseskjeer smør. Snu den ca hvert 3 minutt i 10-12 minutter avhengig av tykkelsen. Hell over smørsausen i panna mens den steker.

DSC02724Sett kveita til å hvile i 10 minutter, i mens lages ertepureen. Kok opp vann og litt salt i en kjele. Så fort vannet koker ha i hele posen med erter. La de koke til de er møre, ca 4-5 minutter. Hell av vannet og med en visp eller potetmoser moses ertene sammen med litt smør, salt og pepper. Server med fisken oppå ertepureen og salsaen over.

DSC02728

DSC02738DSC02735

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s