Kveite med kaperssalsa og ertepure

Dette er en fantastisk mektig og god rett som ikke tar lang tid, men som oser gourmet. Det beste er at du kun trenger 4 ingredienser. Anbefales!

Tid: 30 minutter

For 2 personer:

2 kveitefileeter á 250 gram

En pose frosne erter (500 gram)

180 gr bacon

1 boks kapers

Begynn med salsaen. Hakk og baconet og stek i panne til den er godt stekt. Hell av mesteparten av eddiken kapersen og hell kapersen og resten av eddiken i panna. La det steke på medium varme i noen minutter før du tar panna av plata.

Salte og pepre kveiten og stek den i en medium varm panne i litt olje og noen spiseskjeer smør. Snu den ca hvert 3 minutt i 10-12 minutter avhengig av tykkelsen. Hell over smørsausen i panna mens den steker.

DSC02724Sett kveita til å hvile i 10 minutter, i mens lages ertepureen. Kok opp vann og litt salt i en kjele. Så fort vannet koker ha i hele posen med erter. La de koke til de er møre, ca 4-5 minutter. Hell av vannet og med en visp eller potetmoser moses ertene sammen med litt smør, salt og pepper. Server med fisken oppå ertepureen og salsaen over.

DSC02728

DSC02738DSC02735

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s